Oxynergy Paris Norge | everlasting beauty
Everlasting beauty skin care stimulates the cells for long lasting beauty.
everlasting, skin care, beauty
239
post-template-default,single,single-post,postid-239,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Everlasting Hudpleieserie

Vår aktive hovedingrediens i vår hudpleielinje er inkludert i hvert enkelt produkt og øker krebssyklusen og aktiverer stamcellene. Basert på en blanding av aminosyrer og peptider oppnådd ved mild hydrolyse av soyaproteiner, essensielle mineraler (magnesium, kobber, sink og kalsium) og intelligente organiske anioner, biologiske bærere av essensielle mineraler (L-aspartat og glukonsyre). Vi bringer intens vitalitet og energi til cellene for å vekke hudens metabolisme.

Vår aminosyreblanding oppnås ved mild hydrolyse av soyaproteiner. Det er en fraksjon balansert i peptider, aminosyrer og proteiner.

Dette leverer to nivåer av aktivitet:

På kort sikt øker det oksygenforbruket og øker cellens energi i cellene våre.

På lang sikt aktiverer det stamceller for å stimulere cellulær fornyelse, for en klarere hud.

PEPTIDER

De fremkaller en revitalisering av den kutane metabolismen og sikrer langvarig foryngelse av cellens vitale funksjoner. De oppnås ved en spesifikk reproduserbar ekstraksjonsprosess som tillater valget av en høy andel av peptider hvis molekylvekt varierer fra 1 000 til 6 000 Dalton. Disse peptid- eller heteropeptid fraksjonene er karakterisert ved deres evne til å øke vitale cellefunksjoner, på grunn av en vekstfaktor lik aktivitet.

AMINOSYRER

Nødvendige aminosyrer, som ikke er naturlig syntetisert av organismen, gir huden direkte næringsstoffer som er ansvarlige for å opprettholde biologisk balanse. Spesielt er disse aminosyrene brukt i syntesen av viktige proteiner som kollagen og elastin.

ESSENSIELLE MINERALER

Mineralsalter (Kalium, Natrium, Kalsium etc) er katalysatorer av kutane biologiske reaksjoner og spiller en viktig rolle for å opprettholde epidermal overflatefuktighet på grunn av deres evne til å feste vann. De er nøkkelen til å opprettholde en effektiv cellulær respirasjon. Med nedbremsing av mitokondriell aktivitet reduseres ATP-produksjonen og oksidativt stress øker.

– Øker umiddelbar tilgjengelighet av oksygen til huden

– Øker oksyginering av hudceller

– Økning av ATP-produksjon

– Økning i cellemetabolisme og celleregenerering: Evig cellulær energi.

Resultatene er:

+ 45% av cellulær respirasjon etter bare 50 minutter.

+ 25% dannelse av pyruvat for tilførsel av ATP-produksjon.

+ 34% av ATP-produksjonen etter 6 timer.

+ 28% av ATP-produksjonen etter 24 timer.

+ 15% proteinproduksjon etter 24 timer (aktivering av cellulær metabolisme).

+ 15% DNA-syntese etter 24 timer (aktivering av hudfornyelse).

No Comments

Post A Comment