Oxynergy Paris Norge | Oxynergy Paris personalized skincare
Oxynergy Paris brand attributes for personalized skin care products for professionals
personalized, skincare, brand, oxynergy, paris
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

merkevaren

Historien om merkevaren

 

Oxynergy Paris ble grunnlagt i 2002 av Raphaël Duérinck Chauchard med Master i kjemi som brukes til formulering av kosmetikk & ingeniørprosessen (universitetet i Montpellier – FRANCE). Etter å ha jobbet som kjemiker for Pierre Fabre Group i Los Angeles – USA (Physics Formula, Galenic og Rene Furterer), utviklet han sammen med sin far et nettverk av anti-aging klinikker (La Clinique de Paris). Dr Claude Chauchard er en av de beste anti-aging spesialistene i verden.

les mer

Beriket med disse erfaringene skapte han selskapet Oxynergy Paris.

Hvorfor Oxynergy Paris? Produktetenes hovedutfordring er å opprettholde en sunn huden med topp vitalitet. En optimal cellulær respirasjon gir høye nivåer av energi (ATP) for å støtte hudfunksjonene for langvarig anti-aldring: Den evige cellulære energien.

 

Etter 2 år med forskning og utvikling, kom produktene på det profesjonelle markedet (Anti-aging leger, sertifiserte kosmetologer, VIP-spa`s). Etter bare ett år ble Oxynergy Paris lansert i mer enn 15 land med stor suksess. I 2015 er Oxynergy Paris i mer enn 45 land.

Oxynergy Paris er et selskap dedikert til profesjonell hudpleie og medisinsk utstyr. Vår fabrikk ligger i Figueres (SPANIA) den berømte byen av Salvador Dali. Som Salvador Dali kunsten er vår hudpleie unik og kreativ. Oxynergy Paris eier laboratorier og produksjonsanlegg, som er sertifisert ISO 13485 og GMP.

Om Oxynergy Paris

 

Vårt merke er unikt og det stiligste på skjønnhetsmarkedet.

Vi har skapt, designet og utviklet en ny generasjon hudpleieprodukter som respekterer og passer til akkurat din hud. Våre produkter inneholder ikke mineraloljer, silikoner, parabener og andre skadelige konserveringsmidler. Vi har skapt en helt ny verden av hudpleie og skjønnhet gjennom innovative og interaktive formler.

Vi har laget teksturer, unike produkter og et gjennombrudd innen profesjonell hudpleie.

les mer

Vi skaper og formulerer fremtidens hudpleie basert på vitenskap med umiddelbare og langvarige resultater. Vi har utviklet vår egen og eksklusive blanding av aktive ingredienser for en toppmoderne hudpleieserie med bakgrunn av kliniske studier. Vårt hovedfokus er anti-age og vi tilbyr produkter for alle hudtyper og aldre. Våre formler retter seg mot spesielle hudproblemer og to livsviktige prosesser: krebs-syklusen og stamceller «evig cellulær energi starter her».

 

Vi bringer næring med essensielle næringsstoffer involvert i Krebs-syklusen for å øke produksjonen av cellulær energi (ATP).

 

Vi tilfører eksklusive peptider og vekstfaktorer for å fornye huden ved å aktivere stamceller.

 

Vi gjenoppretter den perfekte harmonien som retter enhver ufullkommenhet og hudutfordring.

Everlasting Cellulær energi

Overstrømmende fysisk styrke eller mental styrke, fornyet energi og helse

Ernæring

En metode for å styrke eller bygge opp; Det som er viktig for liv, helse og vekst.

Fornye

Tilstanden av å bli gjenopprettet eller fylt opp; fornyet for å starte på nytt.

Harmoni

En konsekvent eller behagelig følelse; komplett eller generell ro og balanse.

Hva ligger i navnet?

 

oxygen (n.)

Et reaktivt element som finnes i luft, vann, i de fleste bergarter og mineraler, i mange organiske forbindelser. Fargeløs, smakløs, luktfri diatomagass som utgjør 21% av atmosfæren, er i stand til å kombinere med alle elementer unntatt de inerte gasser. Oksygen er aktiv i fysiologiske prosesser og er nødvendig for liv.

 

energi (adj.)

Evne til å jobbe eller produsere endringer. Energi finnes i forskjellige former, men er verken skapt eller forsvunnet; det konverterer bare til en annen form. Energi lagres ofte av celler i biomolekyler, som karbohydrater (sukkerarter) og lipider. Energien frigjøres når disse molekylene har blitt oksidert under cellulær respirasjon. Energien bæres og transporteres av et energibærermolekyl kalt ATP.

 

synergi (n, adj.)

Samspillet mellom elementer som i kombinasjon gir en total effekt som er større enn summen av de enkelte elementene.

Merkevarens egenskaper

Oxynergy Paris er mer enn bare en ide på papir; Det er utførelsen av vårt selskap, og omfatter alle erfaringer og forventninger som folk forbinder med oss. Merkevarens egenskaper spiller en viktig rolle i vår identitet.

 

Feirende

Oxynergy Paris visuelle merkevareopplevelse feirer sunn hud og unike sensoriske opplevelser.

 

Stilig

Oxynergy Paris har en unik stil med sitt fasjonable, eksklusive og profesjonelle utseende.

 

Feminin

Oxynergy Paris hudpleie er en unik serie hovedsakelig skapt for kvinnelig opplevelse. Derfor utstråler merket kvinnelig energi og følsomhet.

 

Troverdig

Oxynergy Paris er en personlig eid virksomhet som er bygget opp fra grunnen, og følger en filosofi som streber etter utmerket, effektiv og høy kvalitets hudpleie. Derfor kommuniserer vårt merke pålitelighet, vennlighet og troverdighet.