Oxynergy Paris Norge | Professional personalized skin care
Oxynergy Paris is a brand of personalized skin care for professionals. Create your own personalized cream for your skin type and all concerns.
Professional, skincare, skin care, personalized, personalized skin care
230
post-template-default,single,single-post,postid-230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Min personlige og skreddersydde hudpleie

Oxynergy Paris tilbyr en eksklusiv linje med profesjonell hudpleie og et hudprogram for å skape din personlige hudpleie. Hvordan virker det?

Først må du laste ned appen vår på Apple Store eller Google Play. Vår app vil beregne dine personlige formuleringer. I appen går du bare til «my skincare» og svarer på de forskjellige spørsmålene om hudtype og indikasjoner.

På slutten av spørreskjemaet vil appen gi deg resultatene og forklare hvordan du lager dine personlige hudpleieprodukter.

  • My serum
  • My cream
  • My mask

 

MY SERUM: For å lage ditt personlige hudpleieserum blander du forskjellige Power Infuse Serums i visse oppgitte mengder. Det er 11 forskjellige Power Infuse Serums, og en formel kan inneholde 3 til 9 forskjellige serum. Appen vil indikere hvilket serum du skal bruke og hvilken dose av hver av dem. Du trenger bare å legge til de oppgitte dosene av hvert enkelt kraftfullt serum en etter en, i den spesifikke beholderen Mitt Serum. Rist flasken for å blande produktet og ditt personlige serum er klart!

MY CREAM: For å lage din personlig hudpleiekrem, trenger du kremen som angitt i appen. Enten Power Infuse My Cream eller Power Infuse My Cream Rich. Alt du trenger å gjøre er å blande inn 10 doser med ditt personlige My Serum i kremen. Bruk den medfølgende spatelen for å blande krem og serum sammen til den personlige kremen er jevn.

MY MASK: For å lage dine personlige masker trenger du Power Infuse My Masks som angitt i appen. For å forberede en maske vil du trenge 3 doser av det tidligere preparerte personlige serumet MY SERUM, vann og en maske. Bare bland vannet og det personlige serumet sammen og slipp en maske i blandingen!

Vårt eksklusive konsept tillater hver enkelt person å få tilgang til en hel verden av eksklusiv hudpleie. Laget kun for din hud, i få og enkle  trinn, med fantastiske fordeler og resultater for din hud.

No Comments

Post A Comment