Oxynergy Paris Norge | Oil cleansing and oil cleanser
Article about how to use oil cleanser and about oil cleansing to remove make-up for sensitive and mature skin.
oil, cleanser, cleansing, oil cleansing, sensitive skin, mature skin.
235
post-template-default,single,single-post,postid-235,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Om rens ved bruk av olje

Selv om ideen om å bruke naturlige oljer for å rense huden kan høres rart ut, gir det faktisk mening og er faktisk en av de mest mildeste metodene. Den grunnleggende ideen om oljerensing er å bruke naturlige oljer i en bestemt kombinasjon for å rense huden og naturlig balansere hudens naturlige oljer. Dette gir mye mer næret og hydrert hud enn ved å bruke  tradisjonelle ansiktsrens med såpe.

KONSEPT

Det grunnleggende konseptet med denne hudpleie- og rensemetoden er at oljen mye bedre løser opp sminke og spesielt vannfast sminke enn vann med såpe eller overflateaktive stoffer. Oljen har også mer affinitet med huden og er mer i stand til å trenge inn i porene for å rense ordentlig, løse opp oljen som har hardnet med urenheter og sitter fast inne i dem. Olje oppløser olje, det er et av de mest grunnleggende prinsippene i kjemi, som «likt løser likt»  Den beste måten å oppløse et ikke-polart løsningsmiddel som sebum eller olje, er ved å bruke et annet ikke-polart løsningsmiddel som ligner i sammensetningen= andre oljer. Ved å bruke de riktige oljene, kan du rense porene dine fra smuss og bakterier naturlig, forsiktig og effektivt, mens du erstatter den skitne oljen med fordelaktige utvinninger fra naturlige botaniske planter, grønnsaker og frukt som helbreder, beskytter og nærer huden din. Når det gjøres riktig og konsekvent, kan OCM rense huden fra problemer som fet hud, tørr hud, følsom hud, hudormer, hvite prikker og andre problemer forårsaket av mild til moderat akne, samtidig som huden din blir sunn, balansert og hydrert.

HVORDAN BRUKES RENSEOLJER?

Hell omtrent mengden på størrelse med en mynt av oljeblandingen i hånden og masser inn i huden i ansiktet (på tørr hud). Bruk glatte sirkulære bevegelser og la dette også være en mild ansiktsmassasje. Massere i minst et minutt (to minutter er bedre) eller til du er sikker på at oljen har mettet huden din. Dette vil også fjerne sminke veldig effektivt, så det er ikke nødvendig å fjerne sminke først. Du kan til og med fla oljen virke på huden i opptil 10 minutter for å dyprense porene. Skyll grundig med vann og tørk huden med et håndkle. Påfør en lotion og fuktighetskrem.

No Comments

Post A Comment