Oxynergy Paris Norge | alginate peel-off mask
Alginate peel-off mask for skin firming
alginate, peel-off, mask
676
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-676,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Power Infuse / Mask

PEEL-OFF MASK

50 ml

 

En naturlig skjønnhetsbehandling som gir et raskt og imponerende resultat, sletter fine rynker, oppstrammende, øker elastisiteten og etterlater huden frisk, smidig og med en strålende glød. Hovedkomponenten i peel-off masken kommer fra marine alger. Når dette blandes med vann, dannes pulveret hydrokolloidgel, som blir et depot for aktive ingredienser, slik at det langsomt trekker seg inn i huden. Siden vår peel-off maske er godt mettet med vann, gjenoppretter den raskt hudens hydrering, noe som igjen resulterer i en merkbar forbedring av hudens utseende – den blir glatt, frisk, ungdommelig og med en strålende glød. Algemasker inneholder tang, som stimulerer kollagensyntesen, forbedrer hudens vannkapasitet, og forsyner huden med essensielle mineraler og mikroelementer. Masken stivner raskt etter påføring etter ansiktets kontur. Gummimasken er myk også etter den er stivnet, så det gir ingen ubehag og kan lett fjernes i en del. Algemasker kan brukes til alle hudtyper – normal hud, tørr hud, fet hud, kombinasjonshud og moden hud. Ved å tilsette MY SERUM i masken, kan du skape skreddersydde personlige masker til hver enkelt kunde, hver enkelt behandling, hver enkelt indikasjon og hver enkelt hudtype.

 

Hudtype & indikasjoner

 

  • For alle hudtyper
  • Lindrer
  • Oppfriskende
  • Reduserer synligheten av rynker
  • Oppstrammende
  • Kan brukes til personlig hudprogram
BRUK
  1. Bland 30g pulver med 90 ml romtemperert vann (20-25 ° C). Du kan også tilsette opp til 4 ml serum for å booste masken med aktive ingredienser.

 

  1. Bland kraftig (+/- 1 minutt) for å få en myk og jevn pasta.

 

  1. Påfør masken umiddelbart i et halvtykt lag på renset hud. 4. Etter 10 minutter kan du fjerne masken av i del uten å etterlate noen rester.
INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten

Diatomaceous Earth, Algin, Calcium Sulphate, Sodium phosphate.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Alger. Kalsium.

FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Personlig hudpleieprogram. Inneholder ikke parafin. Inneholder ikke silisium. Inneholder ikke konserveringsmidler. Fargefri Alkoholfri. PEG fri. Peel-off