Oxynergy Paris Norge | anti-ageing tusbaki beauty oil
Anti-ageing beauty oil with tsubaki for mature skin
anti-ageing, tsubaki, beauty oil
753
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-753,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Power Infuse / Serum

BEAUTIFY OIL

50 ml

 

Nærende serum med Tsubaki olje (japansk kamelia), solsikkeolje og vitamin E. Tsubaki olje er kilden til mange polyfenoler, antioksidanter, omega 6 og 9. Omega 9 er en bemerkelsesverdig transdermal bærer og forbedrer retensjonsevnen som er viktig for hudens hydrering. Polyfenoler og antioksidanter gir dette serumet gode anti-age og beskyttelsesegenskaper mot frie radikaler. Dette serumet kan brukes som frittstående produkt før kremer for å lysne og gi en jevnere hudtone, for å aktivere masker eller blandes med andre serum for å lage skreddersydd MY SERUM

 

 

Hudtype & indikasjoner

 

 • For tørr og moden hud
 • Intenst næringsgivende
 • Anti-age
 • Beskytter mot frie radikaler
 • Anti-glyserende
 • Beroligende og reparerende
 • Anti-inflammatorisk
BRUK

 

 1. Serumet kan brukes som frittstående produkt: Bruk serumet både på dagtid og om natten. På dagen kan du bruke et tynt lag av serumet under dagkremen, for å hjelpe til med å reparere huden og beskytte den mot frie radikaler. På kvelden kan du påføre et tynt lag av serumet ditt under nattkremen.Bruk et varmt, fuktig håndkle i ansiktet for forsiktig å åpne porene og la huden være litt fuktig. Påfør små prikker med serum i ansiktet og smør lett og raskt inn i huden. Mens serumet fortsatt er fuktig etter påføring, kan du trykke forsiktig på hudoverflaten med fingrene i et halvt minutt. Du kan bruke alle fingrene på begge hender på hver side av ansiktet med veldig lett trykk. Tapping-tiltaket gjør at serumet trekker helt inn i de dypere lagene i huden så langt det er i stand til å gå.  Vent med å påføre krem eller makeup over inntil serumet har trukket helt inn og huden er helt tørr. (dette tar ca. 3 minutter).

 

 1. Serumet kan brukes til å lage MY SERUM (personlig serum) ved å blande det med andre infusion serum. Bruk Oxynergy Paris-appen for å få din formel. MY SERUM kan deretter påføres på samme måte som ved hjemmebruk.
INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

 

Caprylic/Capric triglycerides, Cetearyl ethylhexanoate, Isohexadecane, Camellia japonica seed oil, Octyldodecanol, PEG-40 sorbitan peroleate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) seed oil.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Tsubaki olje, Vitamin E og Solsikkeolje

KLINISKE RESULTATER

 

 • Øker med 2 ganger syntesen av type I prokollagen.
 • Inhiberer MMP-1-protease som er ansvarlig for kollagendegradering.
 • Reduserer transepidermalt vanntap med 20%.
FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Personlig hudpleieprogram. Inneholder ikke parafin. Inneholder ikke silisium. Inneholder ikke skadelige konserveringsmidler. Parfymefri. Alkoholfri.