Oxynergy Paris Norge | Detox powder with charcoal
Detox powder with charcoal for oily skin and acne
detox, powder, charcoal, oily skin, acne
604
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-604,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Everlasting / Cleansing

DETOX POWDER

70 GR

 

Detox pulver er absolutt det mest unike og overraskende produktet i vår serie. Foruten den gode økologiske profilen; at det er konserveringsmiddel, sulfat og PEG-fri, vil det ta vare på huden din bedre enn noe annet produkt. I ett og samme produkt vil du både rense, eksfoliere og detoxe huden.

 

Mikrokull-kulene smelter ved kontakt med vann når du masserer det på huden. Kulene mykner huden jevnt ved mekanisk effekt uten å gi irritasjon da de er perfekt sirkelformet. Kullet fjerner alle urenheter og toksiner. Produktet er lett å skylle av og huden føles utrolig myk og smidig. En revolusjonerende måte å ta vare huden på, som også er miljøvennlig.

 

Hudtype & indikasjoner

 

  • For alle hudtyper
  • Detoxer huden
  • Eksfolierer forsiktig huden
  • Fjerner urenheter og døde hudceller
  • Reduserer pigmentering og gir en klarere hudtone
  • Forbedrer hudens tekstur og gir en mykere hud
BRUK

 

Bruk etter rens. Fukt hendene, hell pulver hånden og gni hendene sammen for å skape et rikt skum. Masser forsiktig over ansikt og hals i 30-60 sekunder med fokus på belastede områder. Skyll med lunkent vann og klapp huden tørr med et mykt håndkle.

INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

 

Charcoal powder, Microcrystalline cellulose, Mannitol, Zea Mays (Corn) starch.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Bambus trekull.

FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Pulverform. Fri for konserveringsmidler. Smeltende mikrokuler. Ekstremt mild. Utmerket økologisk profil.