Oxynergy Paris Norge | Powder soap with enzymes
Powder soap with enzymes for sensitive skin without sodium laureth sulfate.
treatment, enzyme peel, powder, enzymes, peeling, soap, SLS free, sensitive skin
593
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-593,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Everlasting / Cleansing

FOAMING POWDER

50 GR

 

Denne skummende pulverrensen er svært populær av flere grunner; Foruten den gode økologiske profilen, er den fri for konserveringsmidler, sulfat og PEG-fri, og er mer skånsomt huden.

 

Pulveret forvandles til et rikt og kremaktig skum ved kontakt med vann i hendene. Det gir gode rensegenskaper og gjør huden silkemyk. Denne unike rensen passer til alle hudtyper fra fet til meget sensitiv på grunn av sin milde formulering som fullstendig respekterer hudbalansen.

 

Hudtype & indikasjoner

 

  • For alle hudtyper
  • Renser huden
  • Fuktighetsgivende og oppfriskende
  • Stimulerer til cellefornyelse, for en klarere hud
BRUK

 

Bruk etter rens. Fukt hendene, hell pulver hånden og gni hendene sammen for å skape et rikt skum. Masser forsiktig over ansikt og hals i 30-60 sekunder med fokus på belastede områder. Skyll med lunkent vann og klapp huden tørr med et mykt håndkle.

INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

 

Microcrystalline cellulose, Sodium lauroyl glutamate, Sodium cocoyl glycinate, Mannitol, Sodium cocoyl isethionate, Magnesium stearate, Papain, Ethylcellulose.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Papain

FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Pulverform. Fri for konserveringsmidler. Smeltende mikrokuler. Ekstremt mild. Utmerket økologisk profil. PEG fri. Sulfatfri