Oxynergy Paris Norge | Expression wrinkles freeze serum
Serum to freeze expression wrinkles and to create personalized serum and skin care. For oxygen infusion treatment.
freeze, peptides, wrinkles, expression wrinkles, serum, personalized, skin care, treatment, oxygen, infuse
770
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-770,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Power Infuse / Serum

FREEZE

50 ml

 

Konsentrert serum for å redusere synligheten av uttrykkslinjer og rynker. Inneholder en blanding av aktive ingredienser med en «botox-lignende» effekt. Inneholder Argireline, Leuphasyl og en blanding av 4 typer hyaluronsyre. (innkapslet, lav, medium og høy molekylvekt). Dette serumet kan brukes som frittstående produkt før kremer for å lysne og gi en jevnere hudtone, for å aktivere masker eller blandes med andre serum for å lage skreddersydd MY SERUM

 

Hudtype & indikasjoner

 

 • For alle hudtyper
 • Reduserer synligheten av uttrykkslinjer
 • Komplimenterer effekten av Botox injeksjoner
 • Umiddelbar reduksjon av uttrykkslinjer
 • Hyaluronsyrekapsler trenger inn i de dypeste kutane lagene og leverer gradvis hyaluronsyre i det målrettede område for en umiddelbar plumping og anti rynkeeffekt i tilegg til langvarig effekt.
 • Forsterker huden for å fylle rynker.
BRUK

 

 1. Serumet kan brukes som frittstående produkt: Bruk serumet både på dagtid og om natten. På dagen kan du bruke et tynt lag av serumet under dagkremen, for å hjelpe til med å reparere huden og beskytte den mot frie radikaler. På kvelden kan du påføre et tynt lag av serumet ditt under nattkremen.Bruk et varmt, fuktig håndkle i ansiktet for forsiktig å åpne porene og la huden være litt fuktig. Påfør små prikker med serum i ansiktet og smør lett og raskt inn i huden. Mens serumet fortsatt er fuktig etter påføring, kan du trykke forsiktig på hudoverflaten med fingrene i et halvt minutt. Du kan bruke alle fingrene på begge hender på hver side av ansiktet med veldig lett trykk. Tapping-tiltaket gjør at serumet trekker helt inn i de dypere lagene i huden så langt det er i stand til å gå.  Vent med å påføre krem eller makeup over inntil serumet har trukket helt inn og huden er helt tørr. (dette tar ca. 3 minutter).

  2. Serumet kan brukes til å lage MY SERUM (personlig serum) ved å blande det med andre infusion serum. Bruk Oxynergy Paris-appen for å få din formel. MY SERUM kan deretter påføres på samme måte som ved hjemmebruk

INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

 

Aqua (Water), Butylene glycol, Glycerin, Aminobutyric acid, Sodium hyaluronate, Acetyl hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Tocopheryl acetate, Sucrose palmitate, Glyceryl linoleate, Triethylene glycol, Acrylates/ C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Caprylyl glycol, Citric acid, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Potassium sorbate.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Argirelin (acetylheksapeptid-8). Leuphasyl (Pentapeptide-18). Hyalusfærer (innkapslet hyaluronsyre). Hyaluronsyre med lav molekylvekt. Hyaluronsyre med middels molekylvekt. Hyaluronsyre med høy molekylvekt.

KLINISKE RESULTATER

 

 • Opp til 6% umiddelbar rynkereduksjon etter kun 30 minutter, som varer opptil 8 timer.
 • 3 ganger forbedret effekt av botox injeksjoner etter 6 måneder.
 • Reduserer rynkevolumet og rynkelengden kun etter 1 uke. Rynkevolumet er redusert med 20,6% og rynkelengde med 15,9%
 • Reduserer dybden på uttrykksrynker med opp til 17% etter 15 dager.
 • Reduserer dybden på uttrykksrynker med opp til 47% etter 28 dager.
FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Personlig hudpleieprogram. Inneholder ikke parafin. Inneholder ikke silisium. Inneholder ikke parabener eller skadelige konserveringsmidler. Parfymefri. Alkoholfri. Balansert pH.