Oxynergy Paris Norge | Hyaluronic acid moisturizing serum
hyghly mositurizing serum for personalized creams and treatments.
hyaluronic acid, moisturizing, serum, personalized, skin care, treatment, oxygen, infuse
663
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-663,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Power Infuse / Serum

HYALURONIC ACID

50 ml

 

Konsentrert serum basert på hydraliserings- og vannretensjonsegenskapene til hyaluronsyre. Gir intenst og langvarig fuktighet til huden. Inneholder 3 typer hyaluronsyre: lav, middels og høy molekylvekt.

Dette serumet kan brukes som frittstående produkt før kremer for å lysne og gi en jevnere hudtone, for å aktivere masker eller blandes med andre serum for å lage skreddersydd MY SERUM.

 

 

Hudtype & indikasjoner

 

 

  • For tørr hud
  • Gir langvarig fuktighet til huden
  • Oppstrammende
  • Reduserer rynker
BRUK

 

  1. Serumet kan brukes som frittstående produkt: Bruk serumet både på dagtid og om natten. På dagen kan du bruke et tynt lag av serumet under dagkremen, for å hjelpe til med å reparere huden og beskytte den mot frie radikaler. På kvelden kan du påføre et tynt lag av serumet ditt under nattkremen.Bruk et varmt, fuktig håndkle i ansiktet for forsiktig å åpne porene og la huden være litt fuktig. Påfør små prikker med serum i ansiktet og smør lett og raskt inn i huden. Mens serumet fortsatt er fuktig etter påføring, kan du trykke forsiktig på hudoverflaten med fingrene i et halvt minutt. Du kan bruke alle fingrene på begge hender på hver side av ansiktet med veldig lett trykk. Tapping-tiltaket gjør at serumet trekker helt inn i de dypere lagene i huden så langt det er i stand til å gå.  Vent med å påføre krem eller makeup over inntil serumet har trukket helt inn og huden er helt tørr. (dette tar ca. 3 minutter).

 

  1. Serumet kan brukes til å lage MY SERUM (personlig serum) ved å blande det med andre infusion serum. Bruk Oxynergy Paris-appen for å få din formel. MY SERUM kan deretter påføres på samme måte som ved hjemmebruk.
INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

 

Aqua (Water), Sodium hyaluronate, Acrylates/ C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Triethylene glycol, Phenoxyethanol, Sodium hydroxide.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Hyaluronsyre lav molekylvekt. Hyaluronsyre middels molekylvekt. Hyaluronsyre høy molekylvekt.

KLINISKE RESULTATER

 

  • Øker hudens fuktighet med 83% etter påføring.
  • Øker den generelle hudfuktigheten med opp til 50% etter 2 uker, og 64% etter 4 uker.
  • Forbedrer barrierefunksjonens kvalitet i epidermis med opp til 40%.
FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Personlig hudpleieprogram. Inneholder ikke parafin. Inneholder ikke silisium. Inneholder ikke parabener eller skadelige konserveringsmidler. PEG fri. Parfymefri. Alkoholfri. Balansert pH.