Oxynergy Paris Norge | Whitening serum with enzymes
Whitening serum with enzymes to unify the skin tone and reduce pigmentations
whitening. serum, enzymes
636
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-636,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Power Infuse / Serum

WHITE RENEW

50 ml

 

Konsentrert serum med enzymer som forbedrer hudtonen og reduserer hudpigmentering. Inneholder enzymer, vitamin A, vitamin C, vitamin E og bioflavonoider. En effektiv behandling for å lysne hudtonen og redusere synligheten av mørke flekker. Dette serumet kan brukes som frittstående produkt før kremer for å revitalisere og reversere hudens aldring, for å aktivere masker eller blandes med andre serum for å lage skreddersydd MY SERUM.

 

Hudtype & indikasjoner

 

  • For ujevn hudtone
  • Lysner hudtonen
  • Reduserer synligheten av mørke flekker
  • Øker hudens regenerering og gir en naturlig eksfoliering
BRUK

 

  1. Serumet kan brukes som frittstående produkt: Bruk serumet både på dagtid og om natten. På dagen kan du bruke et tynt lag av serumet under dagkremen, for å hjelpe til med å reparere huden og beskytte den mot frie radikaler. På kvelden kan du påføre et tynt lag av serumet ditt under nattkremen.Bruk et varmt, fuktig håndkle i ansiktet for forsiktig å åpne porene og la huden være litt fuktig. Påfør små prikker med serum i ansiktet og smør lett og raskt inn i huden. Mens serumet fortsatt er fuktig etter påføring, kan du trykke forsiktig på hudoverflaten med fingrene i et halvt minutt. Du kan bruke alle fingrene på begge hender på hver side av ansiktet med veldig lett trykk. Tapping-tiltaket gjør at serumet trekker helt inn i de dypere lagene i huden så langt det er i stand til å gå.  Vent med å påføre krem eller makeup over inntil serumet har trukket helt inn og huden er helt tørr. (dette tar ca. 3 minutter).

 

  1. Serumet kan brukes til å lage MY SERUM (personlig serum) ved å blande det med andre infusion serum. Bruk Oxynergy Paris-appen for å få din formel. MY SERUM kan deretter påføres på samme måte som ved hjemmebruk.
INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

Aqua (Water), Alcohol denat., Glycerin, Butylene glycol, Isopropyl alcohol, Bacillus ferment, Tocopheryl acetate, Ascorbyl palmitate, Retinyl palmitate, Bioflavonoids, Propylene glycol, Triethylene glycol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Potassium sorbate.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Vitamin A, Vitamin E, Vitamin C, Bioflavonoider. Enzymer.

KLINISKE RESULTATER

 

  • Reduserer pigmentering og øker hudens glød opp til 6% etter en påføring.
  • Reduserer synligheten av mørke flekker opptil 44% etter en påføring.
  • Forbedrer hudteksturen og reduserer ujevnheter opp til 30% etter en påføring.
FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Personlig hudpleieprogram. Inneholder ikke parafin. Inneholder ikke silisium. Inneholder ikke parabener eller skadelige konserveringsmidler. Parfymefri. Balansert pH.