Oxynergy Paris Norge | Wrinkle filler serum
Serum with hyaluronic acid to fill the wrinkles for personalized skin care and serums. Can be used as filler with oxygen infusion device.
wrinkle, filler, hyaluronic acid, serum, personalized, skin care, treatment, oxygen, infusion
767
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-767,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Power Infuse / Serum

FILLER

50 ml

 

Konsentrert serum for å redusere utseendet på dype rynker på kort sikt og lang sikt. Inneholder Dermaxyl og en eksklusiv blanding av 5 typer hyaluronsyre. (innkapslet, tverrbundet, lav, medium og høy molekylvekt).

Dette serumet kan brukes som frittstående produkt før kremer for å lysne og gi en jevnere hudtone, for å aktivere masker eller blandes med andre serum for å lage skreddersydd MY SERUM

 

Hudtype & indikasjoner

 

 • For alle hudtyper
 • Umiddelbar og langvarig filler-effekt
 • Fuktighetsgivende
 • Oppstrammende
 • Kollageninduksjon
 • Kutan repararerende
 • Hyaluronsyrekapsler trenger inn i de dypeste kutane lagene og leverer gradvis hyaluronsyre i det målrettede område for en umiddelbar plumping og anti rynkeeffekt i tilegg til langvarig effekt.
 • Forsterker huden for å fylle rynker.
BRUK

 

 1. Serumet kan brukes som frittstående produkt: Bruk serumet både på dagtid og om natten. På dagen kan du bruke et tynt lag av serumet under dagkremen, for å hjelpe til med å reparere huden og beskytte den mot frie radikaler. På kvelden kan du påføre et tynt lag av serumet ditt under nattkremen.Bruk et varmt, fuktig håndkle i ansiktet for forsiktig å åpne porene og la huden være litt fuktig. Påfør små prikker med serum i ansiktet og smør lett og raskt inn i huden. Mens serumet fortsatt er fuktig etter påføring, kan du trykke forsiktig på hudoverflaten med fingrene i et halvt minutt. Du kan bruke alle fingrene på begge hender på hver side av ansiktet med veldig lett trykk. Tapping-tiltaket gjør at serumet trekker helt inn i de dypere lagene i huden så langt det er i stand til å gå.  Vent med å påføre krem eller makeup over inntil serumet har trukket helt inn og huden er helt tørr. (dette tar ca. 3 minutter).
 1. Serumet kan brukes til å lage MY SERUM (personlig serum) ved å blande det med andre infusion serum. Bruk Oxynergy Paris-appen for å få din formel. MY SERUM kan deretter påføres på samme måte som ved hjemmebruk.
INGREDIENSER

 

Oxynergy Paris forsøker hele tiden å holde ingredienslister på dette nettstedet så nøyaktige som mulig, men vi kan ikke garantere at disse listene til en hver tid er komplette, oppdaterte og feilfrie.

Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den nøyaktige ingredienslisten.

 

Aqua (Water), Butylene glycol, Glycerin, C12-15 Alkyl benzoate, Sodium hyaluronate, Ceramide 2, Palmitoyl hexapeptide-12, Tocopheryl acetate, Sodium hyaluronate crosspolymer, PEG-10 Rapeseed sterol, Pentylene glycol, Sucrose palmitate, Tribehenin, Triethylene glycol, Glyceryl linoleate, Acrylates/C10-30 Alkyl acrylate crosspolymer, Potassium sorbate, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Citric acid.

AKTIVE INGREDIENSER

 

Dermaxyl (ceramid 2, peptid og fytosterol). Hyalusfærer (innkapslet hyaluronsyre). Tverrbundet hyaluronsyre. Hyaluronsyre med lav molekylvekt. Hyaluronsyre med middels molekylvekt. Hyaluronsyre med høy molekylvekt.

KLINISKE RESULTATER

 

 • Reduserer dype rynker opptil 98% etter 56 dagers behandling.
 • Reduserer middels rynker opptil 86% etter 56 dagers behandling.
FORMULERINGSPESIFIKASJONER

 

Personlig hudpleieprogram. Inneholder ikke parafin. Inneholder ikke silisium. Inneholder ikke parabener eller skadelige konserveringsmidler. Parfymefri. Alkoholfri. Balansert pH.